Bashkohu në ekipën tonë:Ne po rritemi dhe po kërkojmë talentë të ri - Bëhuni pjesë e historisë sonë të suksesit !
Home
Për Biznes

Qetësohu ia dole!

Tani jeni në vendin e duhur për të dixhitalizuar Autoshkollën tuaj.

Zgjidhni planin sipas nevojës dhe filloni!

Fillestar

Për Autoshkollat e vogla jo më shumë se 100 Kandidatë në vit.

25€në Muaj (Paguaj për një vit)

30 € nëse faturohet në muaj

Regjistrohu tani

Pako e Fillestarit, plus:

 • Menaxhimi i Kandidateve
 • Ligjeratat
 • Pyetjet
 • Testet
Më e preferuara!

I Moderuar

Për Autoshkollat e vogla dhe ata që njohin avantazhet e dixhitalizimit të kompanisë.

30€në Muaj (Paguaj për një vit)

40 € në Muaj

Regjistrohu tani

Pako e Moderuarit, plus:

 • Profili i Biznesit
 • Listimi i Kompanisë
 • Regjistrimi Online i Kandidatëve

Profesionist

Për Autoshkollat e etabluara me më shumë se 200 kandidatë në vit dhe të vetëdijshëm për avantazhet e dixhitalizimit.

40€në Muaj (Paguaj për një vit)

50 € në Muaj

Regjistrohu tani

Pako e Profesionistit, plus:

 • Kalendari i Vozitjeve
 • Menaxhimi i Instruktorëve
 • Kalendari i Testeve të Vozitjes
 • Menaxhimi i Pagesave
 • Ritargetimi i Kandidatëve

Ëndërrimtar

Për Bizneset e Mëdha me një vizion të qartë për t'u rritur dhe kaluar kufijtë e biznesit aktual.

logo

Na kontaktoni

Zgjidhje individuale:

 • Menaxhimi i Marketingut
 • Website të caktuar
 • Lëshimi i Reklamave
 • Zhvillimi i funksioneve sipas kërkesës
 • Hostimi
 • Email Profesional
 • logo
  1

  Llogaria e Biznesit

  Regjistrohu

  Krijoni llogari në AutoshkollaDigjitale për të pasur qasje në platformën tonë.

  Pasi të keni zgjedhur kategorinë Biznes, ju do të filloni udhëtimin tuaj digjital.

 • Profili i Biznesit

  Krijo Vizitkartën e Autoshkollës

  Ndërtoni vizitekartën tuaj digjitale që tërheq vëmendjen e njerëzve.E përshtatshme për të gjitha paisjet. (Laptop, Smartphone, Tablet)

  2
  logo
 • logo
  3

  Listimi i Biznesit

  Listimi i Autoshkollës

  Pas regjistrimit të biznesit tuaj, biznesi juaj do të listohet në platformën tonë ku do të reklamohet për kandidatët potencial, të cilët mund të regjistrohen më pas.

 • Lista e Kandidatëve

  Regjistrohu online përmes platformës

  Pas pranimit të kandidatit në zgjedhjen e autoshkollës, ju si biznes përfitoni mundësin për të parë dhe menaxhuar listën e kandidatëve.

  4
  logo
 • logo
  5

  Menaxhimi i Pagesave

  Statusi i Kandidatëve

  Pas regjistrimit të kandidatëve në autoshkollën tuaj, ju do të keni një listë të detajuar të kandidatëve në të cilën ju si biznes do ta keni shumë të lehtë menaxhimin e tyre.

 • Kalendari i Vozitjeve

  Menaxhimi i Orarit

  Një hap tjetër drejt digjitalizimit. Tani ju mund të menaxhoni orarin vozitjes përmes telefonit tuaj. Në momentin e përcaktimit të orëve, në mënyrë automatike njoftimi do t`i shkojë kandidatit.

  6
  logo
 • logo
  7

  Menaxhimi i Instruktorëve

  Lista e Intruktorëve

  Si biznes ju do të keni mundësinë që të menaxhoni listën tuaj të instruktorëve, të shtoni instruktorë të ri, t`i caktoni kategorinë, të ndryshoni ose fshini të dhënat e tyre.

Gati për të filluar aventurën digjitale me ne?

Pyetje të zakonshme

Keni pyetje për ne?

Keni pyetje për ne?