Bashkohu në ekipën tonë:Ne po rritemi dhe po kërkojmë talentë të ri - Bëhuni pjesë e historisë sonë të suksesit !

Mëso dhe testohu në
Autoshkolla Digjitale

Mëso dhe testohu në Autoshkolla Digjitale

Rritni mundësitë për të kaluar testin e teorisë me sukses të garantuar.

Akoma nuk keni llogari? Regjistrohu KËTU

Cilat janë shërbimet tona?

Përmes platformës tonë ju do keni qasje në literaturë, pyetje, teste, video ligjerata dhe si rezultat i kësaj ju do të kaloni testin në mundësin e parë.

logo

Mëso dhe Testohu Online

Zhvilloni aftësitë tuaja përmes programit tonë me pyetjet më të fundit të cilat Autoshkolla Digjitale ka arritur ti mbledhë

logo

Kërko Autoshkollën dhe regjistrohu Online

Në platformën tonë ju mund të bëheni pjesë e njërës prej autoshkollave më të mira në vend. Mjafton që të keni llogari për të vazhduar më tutje!

logo

Menaxho Kalendarin e Vozitjes Online

Kurrë nuk ka qenë më e lehtë komunikimi Kandidatë - Instruktor. Përmes këtij manuali ju do të menaxhonini kohën tuaj në mënyrën më të mirë

logo

Paraqit Testin

Pasi të keni ushtruar mjaftueshëm dhe keni përfunduar me sukses të gjitha testet në Autoshkollë, ju tashmë jeni të gatshëm për sfidën e radhës

Kurseni kohën tuaj!

Ne ju shoqërojmë në udhëtimin tuaj për një patentë shofer

 • logo
  1

  Regjistrohu

  Krijoni llogari në AutoshkollaDigjitale për të pasur qasje në platformën tonë.

  Kandidatë apo Biznes?

  Për të filluar këtë udhëtim, na tregoni se çfarë lloj llogarie do të hapni.

 • Kërko Autoshkollën

  Kurseni kohën tuaj duke u regjistruar online përmes platformës tonë

  Pas regjistrimit të suksesshëm ju mund të përcaktoheni në njërën prej autoshkollave tonë!

  2
  logo
 • logo
  3

  Mëso dhe Testohu

  Lexoni literaturën më moderne që ju ofrojmë, rritni mundësite për të kaluar provimin me shkrim

  Këtu mund ti gjeni të gjitha testet teorike të vitit 2022, me anë të të cilave mund ta kaloni testimin final dhe të pajiseni me patent shofer

 • Menaxho Kalendarin

  Një hap tjetër drejt digjitalizimit. Tani ju mund ta menaxhoni orarin vozitjes përmes telefonit tuaj. Në momentin e përcaktimit të orëve, në mënyrë automatike njoftimi do t`i shkojë kandidatit

  4
  logo
 • logo
  5

  Paraqit Testin e Vozitjes ne Autoshkolle

  Tani ju mund ta informoni instruktorin tuaj për testin e vozitjes përmes platformës sonë

Shijoje vozitjen me Patentë Shofer!

Pyetje të zakonshme

Keni pyetje për ne?

Keni pyetje për ne?