Bashkohu në ekipën tonë:Ne po rritemi dhe po kërkojmë talentë të ri - Bëhuni pjesë e historisë sonë të suksesit !
Home
Për Ne

Një shofer modern del nga një
autoshkollë moderne

Ne besojmë thellësisht se Shoferët e së ardhmës bëhen nga Autoshkolla moderne që e flet gjuhën e gjeneratave të reja. Kjo është arsyeja pse ne ndihmojmë mijëra Autoshkolla të menaxhojnë dhe edukojnë shoferët e ardhshëm përmes platfrmës sonë.

Misioni ynë

Misioni ynë është i thjeshtë: të edukojmë shoferët e rinjë, duke i ndihmuar ata të qëndrojnë të sigurt në rrugë. Për ne është shum e rëndësishme që ju të aftësoheni dhe të jeni të gatshëm për një vozitje sa më të sigurt, ky është qëllimi ynë. Ne ju ofrojmë një platformë edukimi për shofer në mënyrë që të ju ndihmojmë të vozisni të sigurtë. Ne përdorim teknologjinë për ta bërë përgatitjen e provimit me shkrim më të thjeshtë dhe të arritshëm për këdo që dëshiron të drejtoj veturën.

Logo AutoshkollaDigjitale

Platforma jonë e edukimit të shoferit

Platforma jonë ka për qëllim edukimin e shoferëve të rinjë, duke i ndihmuar ata të qëndrojnë të sigurtë në rrugë. Ne përdorim teknologjinë për ta bërë përgatitjen e provimit me shkrim më të thjeshtë dhe të arritshëm për këdo që dëshiron të drejtojë veturën. Platforma jonë është dizajnuar në mënyrën më të thjeshtë, që të jetë e lehtë dhe praktike për të gjith përdoruesit.

Kontrolli i cilësisë dhe përditësimet

AutoshkollaDigjitale ka arritur t`i mbledh të gjitha testet teorike të reja 2022 falas, me anë të të cilave mund ta kaloni testimin final dhe të pajiseni me patent shofer. Zgjedhja e testeve provuese në çdo kohë dhe marrja e konsultimeve të sakta për situata të ndryshme.

Udhëtimi juaj drejt Patentë Shoferit

Si mund të ju ndihmojë AutoshkollaDigjitale